من هم از سامان عزیز و کورش عزیز تشکر میکنم . همیشه برای من دوستان خوبی هستند
ViViD (28-06-10)
|
|
چندی است از پایان مسابقات GOOC میگزره ولی خبری از جوایز مسابقه نیست ما که انتظار زیادی نداشتیم حداقل به نفرات اول و دوم جوایز ناچیزی اهدا میشد . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جا داره از تیم آواژنگ به خاطر این فعالیت دقیق و مستمرشون تشکر کنم که اینقدر به فکر تشویق بچه ها هستن . ولی بهتره از سال آینده مسایقه ای تشکیل داده نشه یا به فکر تمام جوانب برنامه باشن یا حداقل قولی در این رابطه داده نشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سایت اطلاع رسانی و فروشگاه سخت افزار WWW.P30HARDWARE.NET
ارتباط با من 09370309268 - nasiban@yahoo.com - nasiban@gmail.com
कभी हार
ببخشید محسن جان اون تخفیفی که بچه ها گرفتند ( به خصوص 5870 ) و بعد برد و کارت را زیر LN2 نبرده ، فروختند و صرفاً سودش را گذاشتند توی جبیشون چی بود ؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nasiban برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نباید بی انصاف باشیم ولی با این حال لازم هست که اعلام کنم :
7 ام شهریور ماه کنفرانس خبری آواژنگ در تهران هست و اعضای برتر مسابقه به همراه اعضای فعال شهر سخت افزار و مسابقه ( سیاوش - نیما - آرمان - شما - وحید و معین ) دعوت هستند و در اونجا فکر کنم آواژنگ برنامه تقدیر هم داره .
موفق باشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
HWBOT SSA Member
منم هم پوینت شدم با نسیبن تکلیف من چی ؟ :دیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید تقدیر نخواستم اما مهم بود بگم!
نه که ریزم دیدنم سخته !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط PUMAOC در تاریخ 19-08-10 انجام شده است
कभी हार
صحبت شما کاملاً منطقی هست . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed0c برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنده مطرح کردم و شما هم دعوت هستید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن کنفرانس عصر 7 ام هست . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
HWBOT SSA Member
شهریار جان خودتم می آی من اونجا غریبمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
कभी हार
کنفرانس فردا ساعت 5 و در آدرس زیر هست :
تهران - میدان ونک - خیابان عطار - مجتمع نارنجستان
به امید دیدار دوستان عزیز ؛
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
HWBOT SSA Member
سلام دوستان.
متاسفانه یا خوشبختانه من بلیط گیرم نیومد ! حتی 5 شنبه هم که رفتم همه ی بلیط ها به مقصد تهران رزرو شده بود!
ان شا الله دوستان جای ما رو خالی کنن.
سعیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
با سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وحيد جان حجمش چقدره ؟ نميشه جاي ديگه اي آپ بشه ؟
با تشكر
Comodo Internet Security
عضو VIP شهرسختافزار
34 مگه حجمش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط key1lou برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks